https://www.poddzbanskypivovar.cz/wp-content/uploads/karel.jpg

DĚLÁME TO S LÁSKOU

Co jsme se zatím naučili.

U nás v pivovaru pod Džbánem vaříme tradiční ČESKÉ LEŽÁKY.
Spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované pivo. Vyrábíme  pivo tradičním způsobem.
K výrobě Poddžbánského piva nám stačí voda, slad, chmel, kvasinky. Nepoužíváme žádné chmelové extrakty, cukry, pivo neředíme – „za to dříve sekali sládkům ruce.“
Voda je z vrtů pod pohořím Džbán.
Slad z Polabí typ plzeňský a mnichovský.
Chmel Sládek a ŽPČ (žatecký poloraný červeňák) z Žatecké chmelové oblasti,
do které patří i Mutějovice.
Vše bez přídavků enzymů a jiných náhražek, filtrace a pasterizace.

MajitelKAREL KLÁTIL

Sládek

Dohlíží na technologický proces výroby od přípravy sladu, přes vystírání, rmutování, schlazení, dozrávání až po finální stáčení piva do sudů, lahví nebo plechovek.  Zkušenosti a zásahy sládka do výrobního procesu mají zásadní vliv na konečnou kvalitu a chuť piva.

https://www.poddzbanskypivovar.cz/wp-content/uploads/ja.jpg

Petra Janoušková
Marketing a Produkce akcí

Na klíč vám zajistíme organizaci  všech akcí
(svatby, rodinné oslavy a další)

Obraťte se přímo na mě. Ráda vám se vším pomohu.